RU UA

Додати сайт в обране



(098) 558-33-63

Відділ зернових закупок:

(095) 337-95-25
(097) 591-54-65

Купити муку 2 сорту оптом

Щоб збільшити кількість і різноманітність своєї продукції, хлібопекарні закуповують пшеничне борошно не тільки вищого гатунку, а й другого і першого сорту. З борошна різних сортів можна випікати як дієтичні, так і здобні хлібобулочні вироби. Купити борошно 2 сорту оптом в Україні не складно, звернувшись в нашу компанію.

Підприємство «Нива 2003» приємно здивує Вас якістю борошна і послуг з її переробки. Купуйте борошно 2 сорту оптом у нас, і Ваш хлібзавод розширить свій асортимент продукції на прилавках магазинів.

Купити муку 2 сорту оптомБорошно 2 сорту відрізняється від інших сортів своїм сіруватим, а іноді і коричневим кольором. Це все тому, що зерна не відокремлюються від своєї оболонки і перемелюють так. З цієї муки не готують здобу, а в основному, печуть столовий хліб або дієтичну випічку. Якщо Вашому хлібзаводу потрібно купити борошно 2 сорту оптом, для випічки хліба та інших пісних виробів, зверніться до нас з Вашим замовленням.

Якщо Ви вирішили розробити нову дієтичну лінійку в Вашій пекарні, то Вам варто купити борошно 2 сорту оптом. Корисні властивості цієї муки відомі далеко не всім, а тільки тим, хто займається своїм здоров'ям і фігурою. Люди, які ведуть здоровий спосіб життя, радять вживати хліб та інші борошняні вироби з борошна 2 сорту. У ній знаходяться ті вітаміни, які сприяють нормалізації обміну речовин, і людина з надмірною вагою може придбати нормальні форми.

Хоч тісто з такого борошна не виходить об'ємним і пишним, все ж хліб або булочки відмінно пахнуть і з задоволенням їдяться. Крім того, вироби з такого борошна довго не черствіють. Тому, якщо Ви зацікавлені, щоб Ваша хлібобулочна продукція не черствіла на прилавках магазинів, Вам потрібно купити борошно 2 сорту оптом, і почати додавати її в інші сорти. Така випічка буде швидко розбиратися покупцями і черствіти вона так швидко не буде.

Підприємство «Нива 2003» надає Вам можливість купити борошно 2 сорту оптом за вигідними цінами у нас. Повідомте нам, який обсяг Вашого замовлення і ми підготуємо Вам продукцію.

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов G Analytics
Продажа муки, производство муки, мука высшего сорта, цена муки оптом, купить муку оптом, где купить муку, ГОСТ мука.
сайт создан компанией веб студия